ACCOUNT DIRECTOR

Ben jij een kei in het uitbouwen van klantenrelaties? Is klanten helpen groeien jouw grootste ambitie? Geloof je ook dat een goede performance strategie pas resultaten oplevert als de content inspirerend is? Ben je een geboren leid(st)er? Dan ben jij de Account Director die wij zoeken.

JOUW FUNCTIE?

Als Account Director ben je verantwoordelijk voor de relatie met klanten uit jouw portefeuille. Je ondersteunt je team van Account Managers die de projecten dagelijks coördineren. Marketing- en communicatieprofessionals aan de klantenzijde sparren graag met jou over hun business- en marketinguitdagingen. Met je strategisch denkvermogen kan je oplossingen bedenken, met je commerciële feeling opportuniteiten ruiken en verkopen. Met je leadership-talent kan je ze intern laten landen en zorgen dat het schip de juiste koers blijft varen. Je bent bovendien goed in situaties analyseren en knopen doorhakken.

JOUW PROFIEL?

Je kan je perfect inleven in een businessuitdaging of -probleem en hebt ervaring om hierop een sluitend ‘communicatie-antwoord’ te bieden:

  • Je bezit een diploma Hoger Onderwijs: Marketing of Communicatie (of een andere soortgelijke richting).
  • Je hebt minstens 5 à 7 jaar aantoonbare ervaring in Account Management in een agentschap en hebt minimaal het niveau van Senior Account Manager bereikt.
  • Je kan een palmares voorleggen van cases, waar jij als spilfiguur alles in goede banen hebt geleid.
  • Je hebt ervaring met het succesvol leiden van digitale campagnes voor klanten, maar hebt veel zin om het creatiever aan te pakken.
  • Een job is pas interessant voor jou als je iedere dag kan bijleren.
  • Je bent een enthousiaste leider, maar ook een doener die altijd bereid is om te helpen.
  • Je bent communicatief ijzersterk, maar ook cijfers schrikken je niet af: budgetten opmaken, resultaten analyseren, …
  • Je bent open-minded, leergierig, empathisch, proactief en zelfstandig

WHO THE HELL IS DALLAS ANTWERP?

Dallas Antwerp is een no-nonsense communicatiebureau in hartje Antwerpen. We mogen onder meer BebatVandemoorteleCornetAlphabet leasingAveveLotus Bakeries en Securex tot onze klanten rekenen. Omdat onze klantenportefeuille blijft groeien, is er zeker plaats voor jou, onze nieuwe account director.

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN? 

Wij bieden jou de kans om een belangrijke rol te spelen en het verschil te maken in een groeiende onderneming die al jarenlang werkt rond ‘Imagine. Impact.’ We omringen je met een team van content – en digitale strategen, creatieve teams, marketing automation experts, …

Bovendien krijg je een competitief salaris en de ruimte om met het bedrijf mee te groeien in jouw persoonlijke carrièrepad.

Fill in this form and apply now.