We make better futures happen.

Ondernemend talent onder één dak.

Hoewel we een platform zijn van bedrijven vol marketing (technologie) experts, werken we als één team. Ons gezamenlijk doel: 360° creating shared value. Wij geloven in deskundige teams die met gebundelde krachten een betere toekomst voor jouw bedrijf én de samenleving vormgeven.
Bij &KOO richten we gespecialiseerde werkgroepen op, specifiek gericht op jouw behoeften. Deze voorzien strategieën, trends, zowel traditionele als de allerlaatste communicatie- en technologie-expertise. Samen bedenken ze verfrissende antwoorden voor de complexe marketinguitdagingen van vandaag.

MARKETING TECHNOLOGIE

Met onze grensverleggende technologieën weten we je consument te bereiken op de meest innovatieve manieren. Zo bouwen we samen aan meer veerkracht voor je onderneming. Met slimme engineering en multidisciplinaire specialisten staan we je met raad en daad bij gedurende je digitale transformatie.

MARKETING COMMUNICATIE

Dit nieuwe marketingtijdperk wordt bevolkt door klanten met een stevig eisenpakket. Merken kunnen maar beter kwalitatief, behendig en empathisch zijn. Deze nieuwe benadering smeekt om bekwame specialisten die snel kunnen schakelen. Dankzij ons dynamische ecosysteem van communicatiepartners kunnen we experten aanleveren op alle denkbare domeinen: brand building, campaining, sociale media, conversational marketing, branding, content marketing, digitale marketing, platform marketing, voice marketing, … Als jij het kan bedenken, hebben wij het in huis.

INNOVATIE & STRATEGIE

We creëren future-proof bedrijfs- en merkstrategieën die groei genereren voor bedrijf, mens én planeet. Op die manier verenigen we toekomstgerichte visies, innovaties en ervaringen op basis van smart data, inzichten en trendvoorspellingen.

Bonus: we betrekken bedrijven actief bij deze visie met alle noodzakelijke stakeholders rond de tafel. Wat gebeurt er als we data scientist combineren met customer insights en trendvoorspellingen? We werpen graag een onconventionele blik op je klantenbestand van vandaag, morgen en daarna.

Een betere toekomst is het hart van onze werking.

&KOO I Marketing, Technology & innovation

Bij &KOO maken we er een erezaak van om jouw bedrijf te laten floreren. Dit tijdperk vraagt om een hernieuwde definitie van een aantal grondbeginselen: hoe we leven, dingen ervaren, consumeren en produceren. Samen hebben we de mogelijkheid om de wereld van morgen opnieuw vorm te geven. Een wereld die ons verder brengt, onze waarden respecteert en er nieuwe creëert – passend bij de tijdgeest van vandaag en morgen. Een betere toekomst dus, op maat van een veranderende samenleving en haar bedrijven.

We zijn wild enthousiast over de talloze hoopgevende mogelijkheden die de toekomst biedt. Alles kan beter. Wij grijpen dit zoeken met beide handen aan en faciliteren deze veranderingen voor en met onze klanten. We creëren technologie, innovatie, inzichten en communicatie die bedrijfsgroei stimuleren. Ons Better Future Value-model brengt de 4 pijlers van toekomstige groei in marketing in balans: je value proposition, je intelligentiekapitaal, je marketingtechnologie en je marketingcommunicatie.

FUTUREKIND
Mep onze FutureKind-nieuwsbrief recht je inbox in.

Bomvol waardevolle inzichten (lokaal en globaal), doorspekt met trends en innovaties die een betere toekomst voor ogen hebben. Voor mens, bedrijf, planeet én samenleving.