Skip to the main content.
Let's connect

Realiseer je ondernemersdroom 

Start je droom als intrapreneur bij +KOO. Ons netwerk begeleid je doorheen je ondernemersverhaal. Jij bent de motor en volgt je passie, +KOO-collega’s zijn jouw klankbord. We ontzorgen je bij alle praktische aspecten van bedrijfsvoering, zodat je al je energie kan steken in het realiseren van je missie.  

 

Ondernemen doe je samen 

Heb jij een visie die je wil waarmaken? Wil je het verschil maken binnen marketing en business? Wij bieden je de ondersteuning en zuurstof die je als ondernemer nodig hebt om te groeien.  

We zijn niet zomaar een netwerk van bedrijven, maar een groep like-minded professionals die samen positieve impact creëren. Ben jij de volgende gepassioneerde intrapreneur die de sprong waagt? 

&Koo4842_WEB
 

100% ondernemen,
0% eigen risico 

+KOO brengt het beste van twee werelden samen: de kracht en ervaring van een grote organisatie en de passie van een start-up. Als ondernemer bepaal jij de koers. Wij faciliteren en versnellen je groei, zonder eigen financieel risico. Daarnaast begeleiden we je doorheen de verschillende facetten van het ondernemerschap. Persoonlijke meerwaarde bouw je op door participatie in je eigen bedrijf. 

Wij weten dat ondernemen topsport is. Daarom zorgen wij voor een omgeving die de kruisbestuiving tussen onze ondernemers versterkt. We moedigen je aan om jouw energie te steken in het verdiepen van je expertise. Daarom ontzorgen wij de praktische kant van ondernemen, op maat van jouw noden. 

&Koo4818_WEB

Ondernemersklimaat

+KOO is een groep vol gepassioneerde, jonge ondernemers. Bij ons staat focus, expertise en samenwerking centraal. Kiezen voor het +KOO netwerk betekent 100% ondernemen en 0% eigen risico. Jouw energie gaat volledig naar het uitbouwen van je eigen verhaal. 

Innovatie

We zijn fan van nieuwe ideeën. Daarom ondersteunen en inspireren we ondernemers om een concept te laten uitgroeien tot een eigen initiatief. Innovatie begint bij durven springen in het onbekende. 

Sales ondersteuning

Wij verscherpen je sales aanpak, zodat je blijft groeien. Je bedient je eigen klanten en werkt samen met andere +KOO experten op projecten die diverse expertises vereisen. 

Community

Bij +KOO delen we kennis en ervaringen. Als jonge ondernemer ontwijk je valkuilen dankzij waardevolle gesprekken en brengt een collega je op nieuwe ideeën dankzij spontane kruisbestuiving. 

+KOO Academy

Jouw persoonlijk leiderschap is de kern van je succes. Naast je traject als ondernemer, bieden we je ook verschillende trainingen aan die jouw soft skills verder ontwikkelen. 

HR and recruiting

We helpen je bij het uitbouwen van je team. We zoeken samen naar de juiste vakexperten en ondersteunen je met alle personeelsadministratie. 

Finance

Het financiële aspect van je bedrijf vraagt om aandacht en opvolging. Maar het vergt ook kostbare tijd. Daarom nemen we de facturatie van je over, zodat jouw focus bij de core-business blijft. 

Operations

Ons inspirerend hoofdkantoor ligt in Antwerpen. Daarnaast hebben we ook +KOO Hubs in Gent en Kortrijk. Dankzij onze top-notch infrastructuur ben je operationeel meteen up & running. 

Marketing

In onze groep komt veel marketingexpertise samen. Het is dus de ideale omgeving om jouw verhaal neer te zetten met een sterke merkidentiteit en doeltreffende campagnes. 

afspraak

Wil je inspiratie en nieuws ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!