&KOO kickstart jouw ondernemersdroom

Heb jij een visie die je wil waarmaken? Wil je het verschil maken binnen marketing 3.0? Wij bieden je de nodige ondersteuning en zuurstof die je als ondernemer alle kansen geven. We zijn niet zomaar een netwerk van bedrijven, maar een groep like-minded professionals die samen positieve impact creëren. Ben jij de volgende gepassioneerde intrapreneur die de sprong waagt?

100% ondernemerschap,
0% risico

&KOO brengt het beste van twee werelden samen: de kracht en ervaring van een grote organisatie en de passie van een start-up. Als ondernemer bepaal jij de koers. Wij faciliteren en versnellen je groei, zonder eigen financieel risico. Daarnaast begeleiden we je doorheen de verschillende facetten van het ondernemerschap. Persoonlijke meerwaarde bouw je op door participatie in je eigen bedrijf.

Wij weten dat ondernemen topsport is. Daarom zorgen wij voor een omgeving die de kruisbestuiving tussen onze ondernemers versterkt. We moedigen je aan om jouw energie te steken in het verdiepen van je expertise. Daarom ontzorgen wij de praktische kant van ondernemen en op maat van jouw noden.

&KOO is een groep vol gepassioneerde, jonge ondernemers. Bij ons staat focus, expertise en samenwerking centraal. Kiezen voor &KOO Group betekent 100% ondernemen en 0% eigen risico. Jouw energie gaat volledig naar het uitbouwen van je eigen verhaal.

We zijn fan van nieuwe ideeën. Daarom ondersteunen en inspireren we ondernemers om een concept te laten uitgroeien tot een eigen initiatief. Innovatie begint bij durven springen in het onbekende.

Wij verscherpen je sales aanpak, zodat je blijft groeien. Je bedient je eigen klanten en werkt samen met andere &KOO experten op projecten die diverse niches vereisen.

Bij &KOO delen we kennis en ervaringen. Als jonge ondernemer ontwijk je valkuilen dankzij waardevolle gesprekken en brengt een collega je op nieuwe ideeën dankzij spontane kruisbestuiving op kantoor.

Jouw persoonlijk leiderschap is de kern van je succes. Naast je traject als ondernemer, bieden we je ook verschillende trainingen aan die jouw soft skills verder ontwikkelen.    

We helpen je bij het uitbouwen van je team. We zoeken samen naar de juiste vakexperten en ondersteunen je met alle personeelsadministratie.

Het financiële aspect van je bedrijf vraagt om aandacht en opvolging. Maar het vergt ook kostbare tijd. Daarom nemen we de facturatie van je over, zodat jouw focus bij de core-business blijft.

We bieden je een inspirerende werkplek in één van onze &KOO Hubs in Antwerpen, Hasselt, Gent of Kortrijk. Dankzij onze top-notch infrastructuur ben je operationeel meteen up & running.

In onze groep komt veel marketingexpertise samen. Het is dus de ideale omgeving om jouw verhaal neer te zetten met een sterke merkidentiteit en doeltreffende campagnes.

Waar wacht je op?

Ben je klaar voor de uitdaging? Pitch dan jouw idee of concept! Wij geven je graag eerlijke feedback en denken mee na over de mogelijkheden. Ondernemen is aan de durvers! En zeg nu zelf, wat heb je te verliezen?

&KOO expert bedrijven

We zijn een ambitieuze groep met meer dan 200 collega’s en 16 expertbedrijven. Iedereen die hier werkt is een expert binnen marketing, communicatie, technologie en smart data. Dankzij onze professionals en multidisciplinaire teams blijft ondernemen boeiend. We inspireren elkaar met inzichten, verrassende ideeën en oplossingen.

Als partner van Cronos Groep zit ondernemerschap in ons DNA. Bovendien staan we vooraan in de rij als het gaat om technologie en innovatie.