Skip to the main content.
Let's connect

Data

Wil je de kracht van data écht benutten? Wij zetten de juiste cloudomgeving op en verzamelen inzichten via analytics, customer journeys en data platformen. Bovendien bieden we strategisch advies op basis van huidige data en voorspellende curves. 

Bekijk al onze data services

Van data naar scherpe business inzichten 

Data is het nieuwe goud. Maar hoe ga je ermee aan de slag? Bij +KOO combineren we de kracht van bestaande klantendata met toekomstige macrotrends. Wij helpen je bij het opzetten van dashboards, maar gaan ook een hele stap verder. We brengen de customer journey in kaart aan de hand van specifieke data touchpoints. Vervolgens bouwen we de customer database verder uit met gedrags- en transactionele data van je klanten. Op basis hiervan visualiseren we de opportuniteiten en geven we je advies waarmee je de performantie van je organisatie verhoogt. 

Al onze data services

Data strategie

Optimaal data-gebruik in je organisatie begint bij strategie. Onze architecten vertalen je business strategie naar datastructuren en kiezen de meest geschikte technologie en governance. Veranker een datacultuur in je organisatie en maak beslissingen op basis van concrete gegevens. 

Toekomstdata 

Wij brengen toekomstig klantgedrag en marktevoluties in kaart op basis van micro- en macrotrends. Met welke maatschappelijke trends hou je best rekening in het (her)definiëren van je strategie. 

Klantsegmentatie  

Klantsegmentatie biedt veel voordelen. Het verrijkt je marketingpersona’s met écht gedrag, waardoor je hen nog beter leert kennen. Een pluspunt voor sales forecasting! Bovendien richt je je aandacht en efforts op de juiste klanten.  

Customer journey analytics

We visualiseren waar klanten zich bevinden doorheen de verschillende fases van een klantreis. Op basis hiervan optimaliseren we communicatie-
touchpoints en selecteren we de juiste klantselectie voor jouw specifieke boodschap.
 

 

Customer Data Platforms 

Dankzij een gestructureerd platform, breng je alle klantendata samen op één plek. Vanuit dit informatiecentrum bouw je aan de ultieme klantervaring. Wij helpen je van strategie tot implementatie voor een Customer Data Platform op maat.  

Reporting + Analytics

Om het maximale te halen uit je data platform heb je een performante analytics tooling nodig die je data op een goede manier visualiseert. We hebben uitgebreide expertise in de bekende oplossingen zoals Microstrategy, Looker, Alteryx, DataStudio en Google.

afspraak

Samen sparren over jouw uitdaging?

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.
We inspireren je graag. 

Let's connect   

 

Cornet logo securex P&V orangepng vandemoortele barco
 

Eén +KOOre team, flexibel en verrijkend samenwerken 

+KOO specialisten werken intens samen als één collaboratief netwerk. Bovendien zijn er ook heel wat nieuwe samenwerkingsvormen mogelijk zoals een open source-benadering naar externe specialisten. Op die manier staat er steeds een flexibel +KOOre-team klaar op maat van jouw noden. Daarnaast ontzorgt +KOO je optimaal en transparant dankzij één centrale accountability, één aanspreekpunt en één geconsolideerd budget.   

Bekijk onze aanpak

&Koo4698_LR

Wil je inspiratie en nieuws ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!