Skip to the main content.
Let's connect

We empower collaborative intelligence

+KOO gelooft in het potentieel en de kracht van expertsamenwerking. In de sterke mix van creatieve denkers, wetenschappers, techneuten, data scientists, out-of-the-box-denkers, pur sang marketeers, communicatiespecialisten, influencers, consumenten én klanten.

Ontmoet de experten    Ontdek de bedrijven

header_image_black-2
 

The future is collaborative 

+KOO is een Collaborative Intelligence Netwerk van meer dan 150 specialisten. We geloven sterk in de kracht van samenwerking als katalysator voor groei en vooruitgang. Daarom brengen we tal van experts samen op vlak van strategie, marketing en communicatie, technologie, data en talent. Zo bedenken we oplossingen voor de razendsnel evoluerende business- en marketingvraagstukken van vandaag en morgen. Zo creëren we impact voor jouw merk.

 

&Koo4391_WEB
 

Samen staan we sterker

+KOO gelooft in het potentieel en de kracht van expertsamenwerking. In de sterke mix van creatieve denkers, wetenschappers, techneuten, data scientists, out-of-the-box-denkers, pur sang marketeers, communicatiespecialisten, influencers, consumenten én klanten. Waarom?

Bedrijven en merken hebben het moeilijker dan ooit. Marketing- en business vraagstukken worden steeds complexer. De nood om te transformeren en om positieve impact te creëren vraagt om nieuwe oplossingen. Oplossingen die je niet altijd zelf in huis hebt. Daarvoor dienen bijzonder samenwerkingen.

 

&Koo4647_WEB
 

None of us is as smart
as all of us 

Bij +KOO geloven we daar heilig in. Met een innovatieve mindset stimuleren we onze klanten om dit pad samen met ons te bewandelen. Om in te zetten op cross-expertise denken en doen. Waarbij ieder zijn sterktes kan inzetten. Voorbij de interne heilige huisjes die onze creativiteit beperken. Een manier van werken bij +KOO en ook bij onze klanten. Door KOOlab workshops, inspiratiesessies en creatieve events vergroten we de creativiteit en ons oplossingsgericht handelen. 

&Koo4730_WEB
 

Open source collaboratie

Ook externe experts en game changers uit andere sectoren betrekken we graag in het oplossen van business- en marketingvraagstukken. Een methodologie die we inzetten op verschillende niveaus: van strategie tot creatie, van uitvoering tot het in de markt zetten. 

 

En we gaan nog een stapje verder. Zo stimuleren we onze klanten om verder te gaan dan klassieke samenwerkingen. Door partnerships en collaboraties aan te gaan over de grenzen heen. Door de handen in elkaar te slaan met concurrenten bijvoorbeeld. Die ‘open source’-gedachte krijgt meer en meer tractie en zal mee onze toekomst bepalen.

 

&Koo4821_WEB
 

Eén +KOOre team, flexibel en verrijkend samenwerken 

Relevant blijven op lange termijn vraagt om een collaboratieve en intense samenwerking. Bij +KOO vind je heel wat expertises onder één dak. En ook heel wat nieuwe samenwerkingsvormen zoals een open source-benadering naar externe specialisten. Zo kunnen we flexibel en op maat van jouw noden het optimale +KOOre-team samenstellen. We helpen je transparant verder dankzij één centrale accountability, één aanspreekpunt en één geconsolideerd budget.   

&Koo4751_WEB

Enkele experten uit het netwerk  

Kristel-studio_WEB

Kristel Vanderlinden

Innovation + Intelligence expert +KOO en Founder FutureKind
Glenn-kantoren_WEB

Glenn Fellows

Technology Expert +KOO en Managing Partner Lunar
Geerlinde-studio_WEB

Geerlinde Pevenage

Content Marketing Expert +KOO en Managing Partner BOSON Content
Seb-studio_WEB

Seb De Roover

Creative Expert +KOO en Creative Director Dallas
Eva-kantoren_WEB

Eva Ketels

Social Media Expert +KOO en Managing Partner WE LIKE YOU
Tom-studio_WEB

Tom De Baere

Data + Digital Marketing Expert +KOO en Managing Partner Invisible Puppy
Antony-kantoren_WEB

Antony Slabinck

Branding Expert en Managing Partner Focus Advertising
Stijn-studio_WEB

Stijn Hens

Branding Expert +KOO en Creative Director & Partner MAKEOUT.STUDIO
Koen-kantoren_WEB

Koen Van Impe

Co-Founder en CEO +KOO
Sven-studio_WEB

Sven Luyten

Co-Founder en Growth Architect +KOO

Part of +KOO

Het netwerk bestaat uit verschillende expertisebedrijven met eigen klanten en projecten. +KOO brengt de specialisten uit deze bedrijven bij elkaar om samen brede en vakoverschrijdende uitdagingen aan te pakken. 

+KOO maakt deel uit van De Cronos Groep, de grootste technologische power hub van België. Dit biedt een immense toegang tot de nieuwste technologieën zoals bijvoorbeeld AI, VR, AR, quantum computing, digital transformation, smart data, hybride werelden (metaverse-ontwikkelingen) en integratietechnologieën. 

Partners van +KOO

Agiliz bouwt de brug tussen IT en Marketing op vlak van data.

agiliz-1

Unlocking data with Google Cloud

datasight-1
afspraak

Samen sparren over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.
We inspireren je graag.

Let's connect   

Wil je inspiratie en nieuws ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!