Skip to the main content.
Let's connect

Podcast

+KOO podcast

Host Clo Willaerts, tech blogger en digital optimist, ontmoet fascinerende gasten die je zullen inspireren en uitdagen om anders te denken. 

DE KRACHT VAN COLLABORATIVE INTELLIGENCE

Stel je eens voor dat bedrijven meer zouden samenwerken en minder concurreren. Welke impact zou dat hebben op businessmodellen, marketing en zelfs op de maatschappij als geheel? In de maandelijkse +KOO Podcast gaan we op zoek naar inspirerende samenwerkingen die hebben geleid tot innovatie. We duiken in verrassende combinaties op het snijvlak van technologie, creativiteit en strategie.

Host Clo Willaerts, tech blogger en digital optimist, gaat hierover in gesprek met  fascinerende gasten die je zullen inspireren en uitdagen om anders te denken. 

Abonneer je via je favoriete kanaal of scrol meteen door en bekijk en beluister de afleveringen!

Spotify

YouTube

+KOO Podcast - Afl. 7 Karine Vandenberghe

In aflevering 7 ontmoeten we Karine Vandenberghe. Karine is ESG Author & Advisor en schreef het boek "ESG-GIDS - In 7 stappen naar winst in duurzaamheid".

Beluister hier

+KOO Podcast - Afl. 6 - Heleen Buldeo Rai

In aflevering 6 van de +KOO Podcast ontmoeten we Heleen Buldeo Rai, VUB onderzoeker en auteur van het boek: Duurzaam online shoppen.

Beluister hier

+KOO Podcast - Afl. 5 - Thomas Rypens

In aflevering 5 van de +KOO Podcast ontmoeten we Thomas Rypens, Direct to Consumer Director bij Club Brugge.

Beluister hier

+KOO Podcast - Afl. 4 - Anne-Clotilde Picot

In aflevering 4 van de +KOO Podcast ontmoeten we Anne-Clotilde Picot, Country People & Culture Manager bij IKEA.

Beluister hier

+KOO Podcast - Afl. 3 - Greet Goegebuer

In aflevering 3 van de +KOO Podcast ontmoeten we Greet Goegebuer, ecopreneur en founder van Komrads 100% vegan sneakers.

Beluister hier

1 min read

+KOO Podcast - Afl. 2 - Kris Hoet

In aflevering 2 van de +KOO Podcast ontmoeten we Kris Hoet, een creative innovator met 25 jaar ervaring binnen de marketing- en communicatiewereld.

Beluister hier

1 min read

+KOO Podcast - Afl. 1 - Kris Michiels

Beluister aflevering 1 van de +KOO Podcast met Kris Michiels, retail expert met ervaring bij o.a. Unilever, Pepsi-Lipton en de Nationale Loterij.

Beluister hier