Skip to the main content.
Let's connect

Marketing + Communicatie

De beste creatievelingen slaan de handen in elkaar om jouw merkverhaal te verbeelden en te verwoorden met straffe content en campagnes.  

Bekijk al onze marketing + communicatie services

Communicatie met impact

Wij bouwen aan je merk door middel van communicatiestrategie, creatieve concepten en campagnes die inspireren en activeren. We matchen marketing- en contentplannen met jouw bedrijfsdoelstellingen. Van slimme digitale funnels, tv-commercials, radiospots en TikTokvideo’s. We maken van je (toekomstige) klanten trouwe fans en zorgen voor maximale impact van je campagnes.  

Al onze Marketing + Communicatie services

Communicatiestrategie

Of het nu gaat om meer sales, de lancering van een nieuw product of de zoektocht naar het juiste talent. Wij maken een plan op waardoor de boodschap nazindert bij jouw doelpubliek. 

Digital Marketing Strategie

We stemmen alle online communicatiekanalen perfect op elkaar af. Van e-mails tot social media, display campagnes en video content. Iedere funnel vullen we met relevante content in het juiste format en via het meest geschikte medium.  

Visuele Merkidentiteit  

We vertalen jouw business ambitie en merkstrategie naar een visuele merkidentiteit. Jouw logo en huisstijl met krachtige copy, beelden en designs zorgen voor herkenbaarheid doorheen je communicatie.

Content Marketing

Content Marketing is breed begrip dat reikt van strategie tot creatie. Onze experten creëren content op maat van jouw bedrijf en optimaliseren je brand storytelling aan de hand van slimme content die je doelpubliek écht interesseert. 

Geïntegreerde Campagnes 

Van communicatiestrategie tot productie stemmen we alle elementen op elkaar af. Zowel via traditionele media zoals tv en radio als online media, wij vertalen iedere boodschap naar een sterk creatief concept.

Social Media Marketing  

Onze storytellers en community managers zorgen voor al jouw socials. Van een sterke strategie, contentproductie met foto-en videoshoots, straffe advertising plannen en het beheer van je community We ontzorgen je volledig 

Influencer Marketing  

We geloven dat werken met de juiste influencers belangrijker is dan ooit. Niet iedereen straalt zomaar jouw waarden uit. Daarom gaan we voor jouw merk op zoek naar de juiste fit en samenwerking met échte ambassadeurs. Op basis van een gefundeerd plan van aanpak en een creatieve omkadering, creëren we de ideale setting voor de promotie van jouw product of dienst. 

Performance Marketing

Met een duidelijk meetbaar doel voor ogen optimaliseren we continu de kanalen van jouw merk. Gevoed door data en automatisering, creëren we impact. Want dankzij onze performance-driven marketing aanpak gaan we voor meer rendement voor dezelfde inspanning! 

Creatieve Content Productie 

Ga all-in op content en inspireer je doelgroep met videoproducties, podcasts, vlogs, livestreams, tv-spots, radio, fotoshoots en 3D animaties. De mogelijkheden zijn eindeloos, want onze creatieve duizendpoten bedenken en realiseren alle contentvormen. 

afspraak

Samen sparren over jouw uitdaging?

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.
We inspireren je graag.

Let's connect   

Cornet logo securex P&V orangepng vandemoortele barco
 

Eén +KOOre team, flexibel en verrijkend samenwerken 

+KOO specialisten werken intens samen als één collaboratief netwerk. We werken op maat en op basis van verschillende samenwerkingsvormen. Kies je voor een volledige ontzorging? Dan staat er steeds een flexibel +KOOre-team klaar op maat van jouw noden. Of doe je liever beroep op één expertise? Geen probleem +KOO helpt je optimaal en transparant verder dankzij één centrale accountability, één aanspreekpunt en één geconsolideerd budget.     

Bekijk onze aanpak

&Koo4698_LR

Wil je inspiratie en nieuws ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!