Skip to the main content.
Let's connect

Strategie

Vooruitkijken en de juiste inzichten omzetten in een strategisch, innovatief plan. Wij toetsen business- en marketing ideeën af met de toekomstige realiteit en helpen je voorbereiden op de markt van morgen en overmorgen.

Bekijk al onze strategie services

Samen strategisch transformeren

Consumenten veranderen steeds sneller, net zoals de economische, ecologische, technologische en maatschappelijke realiteit. Strategische keuzes van vandaag, bepalen je relevantie in de toekomst. Wij creëren samen met jou een langetermijnvisie, toekomstscenario’s met een duidelijk plan van aanpak. Hoe neem je jouw producten, processen én mensen mee in een nieuw en futureproof verhaal? De strategische experten van +KOO staan je met raad en daad bij.

Al onze Strategie services

Trends + Inzichten

Wij leggen huidige klant- en marktdata naast toekomstige macrotrends. We voorspellen aan de hand van oa. global drivers wat mensen verbindt over 5 à 10 jaar op economisch, ecologisch, technologisch en maatschappelijk vlak. Dankzij deze inzichten brengen we future consumers en communities in kaart die de basis vormen van jouw nieuwe strategie.  

Foresight strategie

Het is onmogelijk om in deze veranderende wereld strategische trajecten uit te zetten met enkel data en inzichten van vandaag. Wij helpen jullie business-, marketing-, innovatie- en merkplannen om te zetten naar future go-to-market plannen, langetermijnvisie en – groei. 

Innovatie strategie

Verandering van klantnoden, vraagt om aangepaste oplossingen. Snelheid, relevantie en uitvoerbaarheid zijn hierbij cruciaal. Hoe valideer jij nieuwe ideeën? En hoe implementeer je innovatieve diensten en processen binnen de huidige context? Wij co-creëren mee.  

Mensen + Transformatie

Succesvol innoveren doe je samen met het ganse team. Strategie is immers maar zo sterk als de uitvoering ervan. Hoe benut je ieders potentieel? Welke skills mis je en hoe neem je mensen én processen mee in de transformatie? Wij begeleiden je bij iedere stap.  

Diversiteit + Inclusiviteit 

Het omarmen van diversiteit, betekent een verrijking van je bedrijfscultuur. Maar hoe bouw je een inclusieve strategie, merk- of marketingpropositie op? In onze leaderschip workshop leren we je stap voor stap inclusief denken en handelen. Bovendien helpen we organisaties met een menselijke- en maatschappelijke transformatiestrategie. 

Merkstrategie

Een sterk merk is relevant, flexibel en toekomstbestendig. Met de juiste propositie ben je namelijk weerbaar voor verandering van buitenaf. Wij helpen je merk evolueren vanuit de maatschappelijke, economische en ecologische context van vandaag en morgen. 

afspraak

Samen sparren over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een strategisch gesprek!  

Let's connect   

Cornet logo securex P&V orangepng vandemoortele barco
 

Eén +KOOre team, flexibel en verrijkend samenwerken 

+KOO specialisten werken intens samen als één collaboratief netwerk. We werken op maat en op basis van verschillende samenwerkingsvormen. Kies je voor een volledige ontzorging? Dan staat er steeds een flexibel +KOOre-team klaar op maat van jouw noden. Of doe je liever beroep op één expertise? Geen probleem, +KOO helpt je optimaal en transparant verder dankzij één centrale accountability, één aanspreekpunt en één geconsolideerd budget.   

Bekijk onze aanpak

&Koo4774_WEB

Wil je inspiratie en nieuws ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!