Skip to the main content.
Let's connect

Technologie

Breng digitale versnelling in jouw organisatie. Spring samen met ons op de kar van martech, emerging technology en andere digitale tools. En ontdek welke technologie jouw groei ondersteunt.  

Bekijk al onze technologie services

Human centric technology als filosofie

Technologie ondersteunt de klantervaring. Wij bedenken en ontwikkelen digitale producten zoals apps, website en intranet portals vanuit de noden van de doelgroep. Samen met onze trendwatchers en tech experten exploreren we hoe nieuwe technologieën zoals Metaverse en Artificial Reality onze oplossingen dichter brengen bij de digitale leefwereld van vandaag en morgen.

Al onze technologie services

Website development

Wij creëren visueel onderscheidende en gebruiksvriendelijke (e-commerce) websites. Dankzij onze brede tech stack en development expertise bouwen we responsive websites op maat van iedere organisatie.  

Software development

Wens je een software portal op maat die je business processen versnelt of een intuïtieve intranetomgeving? Wij ondersteunen je bij het bedenken van de ideale oplossing en werken het concept verder uit van design tot implementatie.  

Native App development

We ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden je app in verschillende app-stores. Dankzij een interactief prototype testen we alle assumpties op voorhand. Nadien optimaliseren we iedere micro-interactie voor een nog betere conversie ratio. 

User Experience Design

Wil je weten wat je doelgroep écht wil? Onze UX-experten verzamelen kwalitatieve data via gebruikersonderzoek en testing. Op die manier heb je alle informatie in handen om je product mensgericht en rendabel te ontwerpen qua design én content.  

Marketing Automation

Automatiseer jouw marketingboodschappen aan de hand van je digitale klantenbestand. Onze experten helpen je bij het opzetten van specifieke flows die inspelen op bijvoorbeeld acties of verjaardagen en ze creëren aangepaste content voor iedere automatisatie. 

Metaverse + Emerging Tech

Nieuwe technologieën doen hun intrede in ons dagelijks leven. Veel organisaties vragen zich af hoe en wanneer ze hierop moeten anticiperen. Hoe druk je je stempel binnen Metaverse? En van welke trends ben je nog niet op de hoogte? Wij inspireren je en maken de zaken concreter binnen de context van jouw bedrijf.  

afspraak

Samen sparren over jouw uitdaging?

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.
We inspireren je graag.

Let's connect   

 

Cornet logo securex P&V orangepng vandemoortele barco
 

Eén +KOOre team, flexibel en verrijkend samenwerken 

+KOO specialisten werken intens samen als één collaboratief netwerk. Bovendien zijn er ook heel wat nieuwe samenwerkingsvormen mogelijk zoals een open source-benadering naar externe specialisten. Op die manier staat er steeds een flexibel +KOOre-team klaar op maat van jouw noden. Daarnaast ontzorgt +KOO je optimaal en transparant dankzij één centrale accountability, één aanspreekpunt en één geconsolideerd budget.   

Bekijk onze aanpak

 

&Koo4698_LR

Wil je inspiratie en nieuws ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!