Skip to the main content.
Let's connect

1 min read

Invisible Puppy is trotse Google Premium Partner 2023

In februari maakte de Amerikaanse techgigant Google zijn prestigieuze lijst met ‘Premier Partners’ bekend. Opvallende Belgische nieuwkomer op de lijst: Invisible Puppy – part of +KOO. Senior Managing Partner Tom De Baere legt uit waarom dit meer is dan ‘zomaar een titel’.

 

Bewezen Google Experts 

Invisible Puppy werd in 2016 opgericht als deel van +KOO. Intussen zijn ze uitgegroeid tot een 20-koppig team — plus twee gezellige kantoorhonden, en zijn ze bewezen experts in Google-technologieën. Naast de ontwikkeling van marketingcampagnes en -strategieën, is Invisible Puppy koploper in ‘search engine optimization’ (SEO), social media marketing en inbound marketing.

 

Top 3% Google-partner

Alphabet, ook eigenaar van YouTube, heeft met Google de grootste zoekmachine ter wereld in handen. Het afgelopen jaar haalden ze maar liefst €224,4 miljard aan inkomsten uit Google-advertenties. En uiteraard zijn de bedrijven die die advertentiecampagnes opmaken en uitrollen mee verantwoordelijk voor dit mooie cijfer. Daarom beloont Google per land de top 3% sterkste Google-partners. We moeten je dan ook niet vertellen dat deze titel zéér gegeerd is. 

Tom De Baere legt uit: “Die 3% wordt ieder jaar gekozen op basis van verschillende factoren: toename van klanten, behoud van klanten, productdiversificatie en jaarlijkse uitgaven. We zijn trots op onze prestatie om nu Premier Partnerte zijn. Invisible Puppy onderscheidt zich daarmee als een Google Ads-expert voor klanten en de hele branche."

 

Méér dan een mooie titel

‘Premier Partner’ is meer dan alleen een mooie titel. Als partner geniet je ook vele voordelen. Zo word je uitgenodigd op de jaarlijkse Partners Summit, krijg je een betere support van Google en exclusieve trainingsmogelijkheden én kan je rekenen op strategische consultancy van Google zelf.

Invisible Puppy mag zich een Premier Partner noemen in vier categorieën van de Google-marketingdiensten: Search Ads, Display Ads, Video en Shopping. Tom: “Deze erkenning is het resultaat van onze jarenlange, inspanningen voor belangrijke klanten in België en daarbuiten. Zij kunnen steeds op ons rekenen voor concrete resultaten uit marketingcampagnes via Google.”

Wil je inspiratie en nieuws ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!