Skip to the main content.
Let's connect

1 min read

Biddit maakt een vliegende start in de immowereld

De challenge

Eén ding is zeker: de Belg heeft een baksteen in de maag. Maar wat ook zeker is, zijn de hoge notariskosten die eveneens zwaar op je maag vallen wanneer je vastgoed koopt. Toch is er een manier om deze traditionele manier van aankoop te omzeilen: met een interactief online platform om onroerend goed te kopen en verkopen. Onze taak? Het platform lanceren en registraties doen binnenstromen.

Oplossing

Een launchcampagne, branding en naam voor het platform.

Samenwerking

  • Dallas
  • Boson content

Onze expertises

  • Video
  • Print
  • Website
  • Digital marketing
  • Social media marketing

De case

De eerste immosite waarop je elke eigendom ook effectief kunt kopen (mét notaris), verdiende een klinkende naam. Na een naming traject kozen we samen met de klant voor een brand name met stopping power: Biddit. Daarna volgde het logo en de bijbehorende huisstijl: fris, sympathiek en vooral niet te zakelijk ­— in tegenstelling tot het stoffige imago dat notarissen nog vaak hebben.

Om awareness rond het gloednieuwe platform te creëren, zetten we de voornaamste USP’s in de kijker. Want Biddit is uniek in zijn soort: het is eenvoudig in gebruik, werkt supersnel, vraagt niet veel uitleg, is 100% transparant en vooral volledig veilig. Toch niet onbelangrijk wanneer je een flinke smak geld voor je droomwoning neertelt. Deze voordelen vertaalden we in een geanimeerde tutorial voor online gebruik.

Via sociale media zorgen we voor een opvallende lanceringscampagne met een link naar de landingspagina die iedereen wegwijs maakte in het Biddit-platform.

De resultaten

De naam ‘Biddit’ doet intussen heel wat belletjes rinkelen bij de Belgen. En ook de website werd al snel drukbezocht. Bij de lancering noteerden we maar liefst 100.000 bezoekers. En Fednot meldde al in de eerste maanden bijna 100 verkopen van panden en gronden.

Screenshot 2023-02-28 at 12.16.16